hovedside

Rondane sommer Aggahytter AS har som forretningside å levere høykvalitets tømmerhytter som er godt tilpasset lange tradisjoner i det norske hyttemarkedet.

Aggahytter kan levere tømmerhytter både til selvbyggere som ønsker å bidra med betydelig egeninnsats og som selv ønsker å stå ansvarlig for selve byggeprosessen - eller levere nøkkelferdige tømmerhytter etter kundens ønske på egen tomt.

For selvbyggere vil det i en naturlig leveranse inngå et prefabrikkert byggesett inklusiv montasje av tømmerkasse, tak, gulv, vinduer og dører med løpende faglig rådgivning fra Aggahytter gjennom hele byggeprosessen.

For de som ønsker levert et nøkkelferdig bygg kan Aggahytter stå ansvarlig for all offentlig søknadsbehandlingen og være oppdragsgiver for graving, støping, vvs, elektrisk installasjon og eventuelt innkjøp og montering av faste innredninger i tømmerhytten som flislegging, pipe, peis, kjøkken og baderomsinventar.

Det kan også diskuteres andre mellomløsninger.

Aggahytter vil fra og med 2007 også kunne levere prefabrikkerte reisverkshytter i det norske markedet.

Aggahytter eies og drives av siv. ing Toralf Cock som i tillegg til en lang industriell ledererfaring også har erfaring med oppsett av leilighetsbygg i Oslo.